Poza fundal doppelherz.ro

Filozofia noastră

Filozofia DoppelherzInima noastră este „cel de-al șaselea simț”: participă la toate momentele importante ale vieții, mai intens decât orice alt aparat/sistem al organismului. Cine este prins de ritmul vieții, pierde din vedere multe momente frumoase pe care aceasta ni le rezervă în fiecare zi. Apoi, este momentul să ne oprim și să ne ascultăm inima, să o urmăm și să ne concentrăm asupra clipelor în care frumusețea vieții ni se dezvăluie.

Bineînțeles că cei care doresc să vadă lumea „cu inima lor”, ar trebui să aibă un sistem cardiovascular sănătos.

Cât de mult timp ne consumă zilnic igiena personală, dar cât de puțin timp alocăm pentru a ne gândi viața interioară! Corpul nostru, inima și circulația au nevoie, de asemenea, de grijă și atenție.

Inima face o treabă excelentă, bătând de 100.000 ori pe zi. Sângele transportă mii de litri de oxigen prin miile de kilometri de vase, până la toate zonele organismului. În acest demers, organismul nostru are nevoie de ajutor din partea noastră și îl putem sprijini prin produsele Doppelherz.

Gama Doppelherz aktiv conține produse pe bază de ingrediente naturale, vitamine și nutrienți minerali, care își aduc contribuția la menținerea sănătății sistemului nostru cardiovascular.

Cu acest aport, veți fi capabili să vă bucurați de momentele plăcute ale vieții care se află în fața dumneavoastră și să vedeți lumea cu inima.