Poza fundal doppelherz.ro

"LOCURI DE MUNCĂ ŞI CARIERĂ"

De la Queisser se porneşte într-o carieră viitoare sigură   
Ca una dintre cele mai importante companii germane internaţionale de pe viitoarea piaţă a automedicaţiei, Queisser Pharma oferă un mediu de lucru interesant cu oportunităţi atractive de avansare.


MUNCA LA QUEISSER


LOCURI DE MUNCĂ ŞI CARIERĂ

Doriţi şi sunteţi interesat să vă alăturaţi puternicei noastre echipe Queisser? Așteptăm  cu nerăbdare să primim cererea dumneavoastră. Vă puteți baza pe noi:


Luăm în considerare cererea dumneavoastră şi verificăm cu atenție posibilitatea ca d-voastră să faceți parte din echipa noastră.
Queisser Pharma este o companie tradiţională şi modernă pentru îngrijirea sănătății, cu sediul central în Flensburg din Schleswig – Holstein, Germania. Susţinem mărcile de renume mondial Doppelherz® și Protefix® şi creăm alte mărci importante pentru sănătate.


Numele nostru participă de multe decenii la bunăstarea globală. De asemenea, și la bunăstarea angajaţilor noştri.  Suntem o companie de mărime medie, care se bazează pe competența și implicarea fiecărui angajat. Prin urmare, o calitate superioară a muncii este la fel de importantă pentru noi, ca și pregătirea consecventă şi schimbul între diferite departamente.


COMUNICARE

Punem mare accent pe comunicare: vorbim între noi. Noi nu suntem o companie farmaceutică cu operaţiuni la nivel mondial, ci o companie de mărime medie, care pune accent pe schimbul de opinii personale și deschiderea spre discuții între toți angajaţii, clienţii şi partenerii comerciali.


IERARHII SIMPLE & PROCES RAPID DE DECIZIONARE

Ne caracterizăm prin ierarhii simple, procese foarte rapide de decizionare şi încredere în angajaţii noştri. Trăim o cultură a uşilor deschise și suntem mândri de autonomia angajaților noștri.

Doriţi noi provocări şi doriţi să lucraţi într-o echipă motivată?

Ca una dintre cele mai importante companii  de pe piaţa viitoare a automedicaţiei, Queisser Pharma oferă un mediu de lucru interesant cu oportunităţi atractive de promovare. Se aşteaptă de la noi activităţi interesante, pentru care suntem în căutare de angajaţi dedicaţi, bine calificaţi şi entuziaşti.


OFERTA DE LOCURI DE MUNCĂ A QUEISSER PHARMA ROMANIA

Pe această pagină veţi găsi o prezentare generală a locurilor de muncă vacante la Queisser Pharma Romania. Dacă sunteţi interesaţi de unul dintre aceste locuri de muncă, aşteptăm cu nerăbdare cererea dumneavoastră!


CERERE

Dacă în prezent nu s-au promovat locuri de muncă conform postului dorit de dumneavoastră, aşteptăm cu nerăbdare cererea dumneavoastră interesantă.

CONSULTANŢĂ PRIVIND CARIERA

Vă rugăm să aplicaţi la Queisser Pharma numai în scris şi cu documente complete şi nu trimiteți aplicații scurte. Puteți face acest lucru trimițând un mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


DOCUMENTE COMPLETE PENTRU APLICARE

Documentele complete pentru aplicare constau de regulă, din:
• o scrisoare personală şi
• un dosar al aplicaţiei ( = anexă la scrisoare).

DOSARUL APLICAŢIEI

Dosarul aplicaţiei are de obicei următorul cuprins :
• fila de capăt cu informaţii referitoare la persoana dumneavoastră.
• CV-ul cu privire la calificările dumneavoastră. Dorim ca prin intermediul CV-ului să vă cunoaştem mai îndeaproape şi ne facem timp pentru aceasta. Ne interesează teme ca de exemplu educaţia şi formarea profesională, activităţile dumneavoastră şi succesele dumneavoastră profesionale, cunoştinţe lingvistice şi informatice, formare profesională şi angajament social/comunitar.
• certificate de şcolarizare, pregătire profesională şi de muncă.