Poza fundal doppelherz.ro

Doppelherz pe Facebook

Bun venit pe pagina noastra de Facebook

Doppelherz reprezintă, de o lungă perioadă de timp, prin suplimentele alimentare special concepute pentru toate vârstele, marca ideală pentru sănătatea întregii familii.  Acum ne găsiți și pe Facebook, cu sfaturi zilnice pentru menținerea sănătății, cu concursuri atractive și multe schimburi de păreri din partea prietenilor Doppelherz. Care sunt elementele de bază ale unui stil de viață sănătos? Și aici ne referim la: vitalitate, noroc și – foarte important – sănătate. Cu siguranță că nu suntem în posesia unei rețete miraculoase, dar ceea ce vrem să spunem este că: putem face foarte multe pentru a atinge aceste deziderate.  O viață bună este mai ușor de realizat decât s-ar crede.  Pe pagina noastră de Facebook vă oferim acum sfaturi, trucuri și informații pentru o viață sănătoasă. Distracție plăcută!

DOPPELHERZ, MARCA SĂNĂTĂŢII TALE!

Doppelherz, prin oferta variată de suplimente alimentare, reprezintă de mulți ani o marcă de sănătate pentru întreaga familie. De decenii, numele nostru reprezintă o garanție pentru produse de înaltă calitate pentru sănătate, iar acest lucru nu este întâmplător. Obiectivul nostru primordial constă în asigurarea stării de sănătate a clienților noștri, pe toată perioada vieții.

SPRE LUMI NOI CU DOPPELHERZ

Acum puteți descoperi cu Doppelherz lumi noi pe Facebook! Puteți câștiga diverse cadouri sau puteți afla lucruri interesante despre sănătate, fitness și alimentație. Pe pagina noastră veți găsi sfaturi utile, provocări interesante și, bineînțeles informații permanente despre noile noastre produse.

De asemenea, puteți interacționa și cu alți prieteni-Doppelherz pentru a face schimb de impresii despre produsele noastre, puteți obține informații despre câștigătorii concursurilor noastre – într-un cuvânt, puteți avea parte de… Distracție!