Poza fundal doppelherz.ro

Medicina generala

Specialistul nostru, Dr. Olivia Carmen Timnea (CV) va răspunde cu plăcere întrebărilor dvs. de medicină generală.
Găsiți mai jos o arhivă cu toate întrebările consumatorilor și răspunsurile oferite de noi.
Dacă nu regăsiți subiectul care vă ineresează, vă rugăm adresați o întrebare.


Order

" Doppelherz aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B"

Intrebare:
Buna ziua , as dori sa va intreb daca pot lua acest supliment [ Doppelherz® aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B)?.Eu am suferit de curand un infarct miocardic si iau mai multe medicamente[ preductal;plavix;metoprolol;crestor;atacand]plus o cantitate infima 1/4 cipralex si 1/4 spitomin.

Specific ca nu consum nimic animal de cand am facut infarctul , consum numai legume ;fructe;cereale [musli]numai integrale si peste [2 mese] plus cantitati nuci de nuci 10-20 g zilnic.

va multumesc anticipat pt. raspuns .

cu stima .

Raspuns

Stimate domn, va multumim pentru increderea acordata produselor Doppelherz.

Pentru diagnosticul D-voastra si ca si completare a schemei D-voastra terapeutice va recomandam un produs special pentru persoane cu probleme ale aparatului cardiovascular:

Omega-3 forte cu acid folic + vitamine B. Acesta contine pe langa vitaminele B  si valorosii acizi grasi esentiali Omega-3 cu rol important in reducerea ratei de reinfarctizare.

Posologia este de 2 capsule/zi dupa una din mesele principale, si tratamentul dureaza 3 luni de zile, dupa care se face pauza 1 luna si tratamentul se reia.

Va informez ca produsul va suferi o schimbare a denumirii, din Septembrie se va numi Doppelherz Omega-3 cardio , compozitia ramanand aceeasi.

Multa sanatate

Dr. Timnea


"A-Z Retard"

Intrebare:
A-Z Retard poate fi folosit impreuna cu Omega-3?

Citește mai departe...


"A-Z Retard"

Intrebare:
Buna seara.
Vreau sa intreb daca Doppelherz aktiv A-Z Retard se poate administra si copiilor si de la ce varsta?

Citește mai departe...


"A-Z retard"


Intrebare:

Buna ziua! Astazi am cumparat produsul A-Z Retard cu luteina,cu speranta de a avea o buna functionare a organismului la recomandarea farmacistului... Am dureri osoase, unghii exfoliate si stari de ameteala! As dori sa stiu pe ce perioada trebuie sa le iau si cat timp! Si daca sunt benefice acestor stari ale organismului meu! Multumesc frumos!

Raspuns:

Buna ziua,

Produsul este foarte bun, in special penrtu starile de scaderea rezistentei organismului, perioada optima de tratament fiind de 2 luni.

Va recomandam de asemenea , cu prima ocazie sa efectuati un set complet de analize pentru eliminarea oricaror cauze organice pentru starile D-voastra.

Multa sanatate,

Dr. Timnea


"Acid folic + complex de vitamine B"

Intrebare:
Buna ziua,


Mi s-a recomandat acest complex de vitamine, dar pe prospectul acestuia nu am gasit nici o indicatie in legatura cu sarcina/alaptarea.

Mentionez ca sunt insarcinata in saptamana 35 si ca pana acum am luat tot de la Doppelherz - Magneziu +B1+B6+B12+Acid folic.

M-ati ajuta daca mi-ati spune daca pot lua Acid folic cu complex de vitamine B.

Va multumesc anticipat !


Raspuns:


Buna ziua,
Puteti lua produsul mentionat de D-voastra Acid folic +complex de vitamine B insa va recomandam si produsul special pentru perioada de sarcina si alaptare  http://www.doppelherz.ro/special-pentru-femei/aktiv-mami.
Va uram mult succes cu nasterea si cu beblusul D-voastra,
Dr. Timnea


"acidc folic"

Intrebare:
Va rog sa ma scuzati ca va deranjez din nou!!!

Citește mai departe...


"acidul folic"

Intrebare:
Va rog tare mult sa-mi spuneti ce as putea administra unui copil de 5 ani caruia i-a iesit in analize lipsa acid folic!!!

Citește mai departe...


"Activ Mami"

Intrebare:
As dori sa stiu daca Activ Mami se poate da si la gravide cu probleme tiroidiene? Multumesc.

Citește mai departe...