Poza fundal doppelherz.ro

Ochi

Ochi sanatosiOCHI SĂNĂTOȘI ȘI O ACUITATE VIZUALĂ BUNĂ – O PARTE DE CALITATE RIDICATĂ A VIEŢII!

Ochii noștri sunt un organ fascinant de înaltă performanță. Începând cu vârsta de aproximativ 40 de ani, începe un așa-zis “proces de îmbătrânire”,  din care face parte și diminuarea acuității vizuale.
Acest proces natural de îmbătrânire nu poate fi, din pacate, evitat.
Cu toate acestea, este posibil să acționăm în vederea păstrării unei vederi nealterate pe o perioadă mai lungă de timp.

PUTEM ACŢIONA PENTRU A AVEA OCHI SĂNĂTOȘI!

Percepția senzorială “vedere”, este pentru noi, oamenii, extrem de importantă. Cu toate acestea, de multe ori ne neglijăm ochii și considerăm “vederea” ca pe ceva foarte normal.  
Perioadele de odihnă, precum și aerul curat sunt la fel de importante pentru ochi, ca pentru alte organe ale corpului nostru.
Importantă pentru sănătatea ochilor noștri este, de exemplu, și alimentația.
Anumiți nutrienți, cum ar fi, de exemplu: Vitamina A, Zinc-ul și anumiți acizi grași Omega-3, contribuie la menținerea unei vederi normale.
Subiectul “Sănătatea ochilor” este la fel de fascinant, complex și important, ca și “ochiul” însuși. De aceea, i-am alocat o pagină specială de web.

Aici veți găsi multe sfaturi importante pentru sănătatea ochilor noștri, informații referitoare la substanțe nutritive specifice și efectele pozitive ale acestora, informații despre măsuri de prim-ajutor în cazul leziunilor oculare, precum și informații despre funcția și compoziția filmului lacrimal și suplimente alimentare semnificative – pe scurt: totul despre ochi.