Menu
Contact Favorite Caută
Queisser Pharma - Lumea noastră Sănătoasă

Queisser Pharma - Lumea noastră Sănătoasă

Queisser Pharma poate privi înapoi la peste 115 de ani de tradiție de cunoștințe extinse în domeniul sănătății.

Înființarea companiei Queisser Pharma se datorează dorinței de acțiune și spiritului de pionierat orientat spre obiective a două persoane: farmacistul Alfred Queisser si chimistul Josef Peter Hennes. Dorința lor de a ajuta și de a vindeca poate fi simțită astăzi și este forța motrice a activităților noastre de zi cu zi.

În 1897, farmacistul Alfred Queisser a înființat compania Queisser în Hamburg. În acea perioadă, compania a produs pastă de dinți, săpun lichid și creme.

În 1919, chimistul Josef Peter Hennes începuse să producă un tonic obținut din plante și alte esențe naturale din Essen, numit Doppelherz Energy Tonic.

În 1976, compania a devenit Queisser Pharma când a fuzionat cu cea a lui Josef Peter Hennes, dezvoltatorul produselor Doppelherz.

 

De la sfârșitul anilor '70, Queisser Pharma este parte a Herm. G. Dethleffsen AG & Co KG, o companie de familie renumită în Flensburg din 1738, acolo unde se află și în prezent sediul central.

Gama Doppelherz este prezentă în România începand cu anul 2005, reunind peste 60 de suplimente alimentare și dispozitive medicale, cu compoziții noi și inteligente de vitamine, minerale, oligoelemente și alți nutrienți importanți pentru organismul uman.