Menu
Contact Favorite Caută
Garanția Calității Doppelherz

Garanția Calității Doppelherz

Calitatea superioară garantează consumatorilor noștri că produsele Queisser au o contribuție pozitivă constantă la sănătate.

De la selecția materiilor prime, prin etapele individuale de producție, până la obținerea produsului final, toate procesele fac obiectul celor mai stricte controale de igienă și de calitate.

Queisser Pharma este certificată conform ghidurilor GMP (Bună Practică de Fabricație) și îndeplinește astfel standardele de calitate pentru procesele de producție farmaceutică. Acest lucru asigură faptul că toate produsele sunt potrivite pentru scopul de sănătate propus.

 

Calitatea testată a materiilor prime utilizate stă la baza întregului proces de producție. Acesta este motivul pentru care Queisser Pharma aplică atent criterii stricte furnizorilor tuturor materiilor prime. Furnizorii Queisser Pharma sunt certificați în mod corespunzător și sunt verificați în mod regulat.

 

Multe dintre ingredientele produselor Queisser Pharma sunt ingrediente active naturale. Calitatea lor și tratamentul atent în timpul procesului de fabricație sunt cruciale pentru efectul lor pozitiv în organismul uman.

 

Fiecare lot livrat la Queisser Pharma este analizat din punct de vedere al toxicității și puritatății, în propriul laborator Queisser din Flensburg. Numai după verificarea conținutului de substanță activă, materia primă intră în producția Queisser.

Ingredientul activ singur nu este încă un medicament sau un supliment alimentar. Înainte ca un ingredient activ sau un amestec de ingrediente să poată fi introduse pe piață, substanțele trebuie transformate într-o formă farmaceutică.

La Queisser Pharma garantăm o calitate constantă și verificabilă pentru toate produsele, utilizând parametrii specifici de fabricație și elaborând o documentație cuprinzătoare a proceselor de fabricație validate.