Menu
Contact Favorite Caută
Mutter küsst Kind

Notă de informare privind protecţia datelor

Dorim să vă informăm cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul utilizării paginile noastre de internet.

Responsabil pentru acesta pagină de internet este Queisser Pharma SRL, Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, sector 1, Bucureşti. Puteţi consulta mai multe detalii de spre companie noastră aici 

Bază legală

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor, în limba engleză General Data Protection Regulation), Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

Queisser Pharma SRL îşi asumă prevederile legislative și se obligă să prelucreze în condiții de siguranţă şi numai pentru scopurile declarate datele cu caracter personal care sunt/au fost furnizate de dumnevoastră

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

În momentul accesării site-ului, Queisser Pharma SRL poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizaţi în mod direct, spre exemplu datele furnizate în cadrul secţiuni de contact, în situaţia în care doriţi să ne contactaţi pe acesta cale.

Scopurile pentru care societatea prelucrează date cu caracter personal vizează:

La momentul accesării site-ului, Queisser Pharma SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

  • Rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul şi a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră oferită pe Site. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Queisser Pharma SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
  • Reclamă și publicitate

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Queisser Pharma SRL va prelucra date dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menţionate mai sus.

Politica privind fişierele cookies

Prezentă Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.doppelherz.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către Queisser Pharma SRL în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

Care este politica noastră privind cookie-urile?

Folosim cookie-uri atunci când utilizezi oricare dintre sistemele online ale Queisser Pharma SRL.

Un cookie HTTP (internet cookie) este un fişier de dimensiuni foarte mici stocat pe computerul, dispozitivul mobil (telefon, tabletă, notebook) cu care utilizatorul accesează Internet-ul. Fişierele cookie sunt fişiere pasive complet inofensive care nu pot accesa informaţii aflate pe dispozitivele utilizatorului. Aceste fişiere sunt stocate printr-o solicitare trimisă browserului în momentul în care se accesează un site care foloseşte module cookie. Browser-ul poate fi configurat să nu accepte module cookie.

Fişierele cookie sunt formate din două părţi: numele cookie (fişerului) şi conţinutul acestuia. Conţinutul este criptat şi conţine date despre diverse variabile ale site-ului accesat. Durata de existenţă a unui cookie este foarte bine determinată printr-un termen de expirare, la finalul căruia cookie-ul este șters automat. Tehnic, doar site-ul care a stocat cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe site-ul respectiv.

Vă informăm că folosim module cookie strict pentru asigurarea funcționalității sistemelor noastre online (site-uri) și pentru analiza anonomizată a traficului web în vederea îmbunătățirii experienței de utilizare a sistemelor online.

De ce folosim module cookie?

Folosim module cookie proprii pentru a asigura funcţionalitatea sistemelor noastre online.

De asemenea, folosim și sisteme de analiză și audit al traficului oferite de Google Analytics. Google Analytics colectează anumite date cu caracter personal cum ar fi: sexul, vârsta, interesele și alte informații demografice, cât de des vizitați sistemele noastre online (site-uri), ce pagini web vizitați și ce alte site-uri ați mai folosit înainte să ajungeți pe oricare dintre sistemele noastre online. Google Analytics colectează doar adresa de IP folosită de utilizator la data vizitei și cu care acesta vizitează oricare dintre sistemele noastre online (site-uri); Google Analytics nu colectează numele sau orice altă informație prin care puteți fi identificat. Queisser Pharma SRL nu combină informațiile furnizate de Google Analytics cu datele dvs cu caracter personal pe care le prelucrăm. Google Analytics utilizează module cookie persistente pe dispozitivul utilizatorului pentru a-l putea identifica drept utilizator unic în momentul în care acesta vizitează oricare dintre sistemele noastre online (site-uri), însă aceste cookie-uri sunt acesibile doar de către Google și nu pot fi folosite de nimeni altcineva decât de Google. Pentru mai multe detalii despre modul în care Google prelucrează datele dumneavoastră, vă rugăm să accesați politica Google: https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Scopul utilizării de către Queisser Pharma SRL a serviciilor Google Analytics este strict pentru analize de trafic online și pentru îmbunătățirea utilizabilității sistemelor noastre online. 

Dacă nu doriți ca traficul care îl desfășurați pe oricare dintre sistemele noastre online să fie analizat prin Google Analytics, vă rugăm să folosiți sistemul de opt-out oferit de Google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mai putem folosi module cookie și pentru:

  • Identificarea paginilor web vizitate
  • Personalizarea conținutului disponibil pe sistemele noastre online (de exemplu în cazul autentificării)
  • Pentru analiza traficului web (anonimizat)
  • Reamintirea preferințelor și configurațiilor dvs, precum și a datelor de autentificare
  • Pentru a putea să distribui anumite părți ale paginilor noastre web pe rețele sociale
  • Urmărirea conversiilor prin Facebook sau Google Adwords

Modulele cookie utilizate de Queisser Pharma SRL pe sistemele sale online (site-uri) nu stochează informaţii cu caracter personal şi nu pot fi folosite pentru identificarea personală a utilizatorilor de internet. De asemenea, conţinutul acestor cookie-uri este anonimizat şi stocat în formă criptată în orice moment.

Ce module cookie folosim?

Cookie de sesiune
Aceste cookie-uri permit serverelor noastre să răspundă diverselor solicitări/acțiuni pe care le desfășurați în timp ce navigați sistemele noastre online. De exemplu, permite serverului să păstreze datele introduse online, de la o pagină la alta. Fără aceste cookie-uri sistemele noastre online nu pot funcționa. După închiderea browserului aceste cookie-uri sunt șterse automat.

Cookie-uri funcționale
Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcționarea corectă și corespunzătoare a sistemelor noastre online (site-uri), cum ar fi autentificarea, validarea datelor, etc. Aceste cookie-uri pot fi dezactivate din setările browserului pe care îl folosiți. Dezactivarea lor poate însă face nefuncționale parţial sau total sistemele noastre online, deci nu veți putea utiliza.

Cooki-uri persistente
Aceste cookie-uri sunt stocate pe dispozitivul dvs pentru o perioadă mai lungă de timp (maxim 90 de zile) și sunt utilizate pentru asigurarea funcționalității anumitor componente ale sistemelor noastre online, cum ar fi menținerea produselor de asigurare în coșul de cumpărături dacă din anumite motive nu ați finalizat comanda. În cazul în care vizitați sistemele noastre online folosind linkuri afiliate (de la alte site-uri cu care noi derulăm programe de marketing afiliat) atunci putem folosi un cookie persistent pentru a ține minte tranzacția respectivă. Acest cookie este șters automat după 90 de zile.

Cookie-uri de urmărire a conversiilor
Atunci când vizitați sistemele noastre online (site-uri) folosind reclamele noastre distribuite prin Google Adwords sau Facebook Ads, folosim module cookie de evidenţiere și urmărire a conversiilor (conversie înseamnă în acest document finalizarea unei comenzi online). Aceste informații sunt disponibile la nivel agregat și anonimizat, neputând fi folosite pentru identificarea dvs personală. Utilizăm urmărirea conversiilor doar pentru a evalua și îmbunătăți eficiența reclamelor noastre distribuite prin Google Adwords sau Facebook Ads. În nici un caz nu colectăm, procesăm sau comunicăm prin aceste cookie-uri date cu caracter personal prin care puteți fi identificat.

Care sunt opţiunile Dvs legate de modulele cookie?

Vă puteți configura browserul pentru a accepta toate modulele cookie, a respinge toate modulele cookie sau pentru a vă atenţiona atunci când este setat un cookie. Vă rugăm să consultați meniul Help al browser-ului pentru a afla cum puteți modifica preferinţele privind modulele cookie.

Dacă alegeți să respingeți toate modulele cookie este posibil să nu mai puteţi utiliza corect și satisfăcător sistemele noastre online.

Utilizarea pluginurilor sociale Facebook și a altor servicii Facebook

Pe site-urile noastre sunt utilizate, in anumite cazuri, unele pluginuri ale rețelei sociale facebook.com ("Facebook"). Facebook este operat de compania Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, în SUA.

Dacă vizitați un site web al nostru care conține un astfel de plugin, browserul dumneavoastra stabilește o conexiune directă cu serverele Facebook. Nu avem nicio influență asupra cantității de date pe care Facebook le colectează cu ajutorul acestui plugin. In acest sens va informam urmatoarele:

  • prin intermediul pluginurilor, Facebook primește informații referitoare la paginile pe care le-ați accesat vizitand site-ul nostru, doar daca sunteți conectati la Facebook in sesiunea de lucru a browserului dumneavoastra, In acest fel, Facebook poate atribui activitatea pe care o desfasurati pe site-ul nostru în contul dvs. Facebook. Dacă interacționați cu pluginurile, de exemplu, apăsați butonul Like sau lăsați un comentariu, informațiile corespunzătoare sunt transmise direct de pe browserul dvs. Facebook și stocate acolo. Dacă nu sunteți membru al Facebook, există totuși posibilitatea ca Facebook să afle și să stocheze adresa IP și, dacă este necesar, informații suplimentare despre browserul pe care îl utilizați, insa acestea nu pot fi in nici un fel atribuite contului dumneavoastra de Facebook (atat timp cat nu sunteti conectat la reteaua sociala)
  • In anumite conditii este posibil să folosim serviciile Facebook care permit utilizarea datelor pentru afișarea optimizată a materialelor publicitare (de exemplu, anunțurile banner) și evaluarea publicității.

Pentru mai multe informații despre funcționarea Facebook social plugins, și informații despre prelucrarea și utilizarea datelor în scopuri publicitare, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate Facebook: www.facebook.com/about/privacy/

De asemenea, veți găsi acolo si informații despre cum să restricționați sau să excludeți utilizarea datelor dvs. în scopuri publicitare in reteaua Facebook.

Dacă sunteți membru al Facebook și nu doriți ca Facebook să colecteze date despre dvs. prin intermediul site-ului nostru, trebuie să vă deconectați de la Facebook înainte de a vizita site-ul nostru.

De asemenea, este, posibil să blocați plug-in-urile Facebook cu programe de completare (extensii) pentru browserul dvs., de exemplu prin "AdBlocker", "Facebook blocker"..

Responsabilul cu protecția datelor

Avem un responsabil cu protecția datelor.

Acesta se poate contacta astfel:

Queisser Pharma SRL

București, Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, sector 1;

D.P.O (data protection officer) – Email: gdpr@queisser.ro

 

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.)

Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poştal 010336, Bucureşti,

Tel.: +40.318.059.211/+40.318.059.212

Adresă de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Drepturile dumneavoastră în calitate de vizitator al site-ului

  • Dreptul de informare cu privire la informaţii despre datele cu caracter personal. Ne puteţi contacta oricând pentru informaţii; în cazul unei cereri de informaţii, acesta trebuie făcută în scris. 
  • Dreptul la actualizarea/corectarea/ştergerea sau restricţionarea de prelucrare actualizarea a informațiilor vizate – aceasta trebuie făcută în scris; ştergerea datelor se poate face dor în cazul în care nu există obligaţia legală de stocare
    Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Queisser Pharma SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Queisser Pharma SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opunerea în prelucrarea informațiilor vizate; 
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Status: 25/06/2018