Menu
Contact Favorite Caută
Întrebări Frecvente

De unde pot cumpăra produsele Doppelherz?

Poți achiziționa produsele noastre din farmacii si rețele de farmacii. Dacă un produs nu este distribuitorilor într-un timp foarte scurt. De asemenea, produsele sunt disponibile si on-line, pe paginile farmaciilor sau pe eMag.

Ce este special în cazul comprimatelor DEPOT de la Doppelherz?

Comprimatele Doppelherz DEPOT funcționează pe baza unui sistem deosebit de fabricaţie, asemenea unui „rezervor de substanţe nutritive“, din care acestea sunt eliberate treptat şi stau la dispoziţia organismului pănă la 24 ore (eliberare prelungită).

Când există o nevoie crescută de vitamine și minerale?

Organismul are o nevoie crescută de vitamine si minerale în timpul creșterii, al sarcinii, al alăptării, în situații stresante (examene, suprasolicitare la serviciu), în cazuri de efort fizic (sport, antrenamente în sală), în cazul consumului de nicotină sau alcool, pentru creșterea imunității, odată cu înaintarea în vârstă etc.

Este util să luați împreună Magneziu și Calciu?

Magneziul și Calciul, în doze fiziologice, pot fi bine absorbite și folosite în organism de oamenii sănătoși. Chiar și în laptele matern, Magneziul și Calciul apar împreună, cele două minerale sprijinindu-se reciproc excelent în efectele lor pozitive.

Cât de mult Magneziu îi este necesar organismului?

Nevoia depinde de vârstă, sex și circumstanțe personale. Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) recomandă adulților și adolescenților o cantitate zilnică de 300-400 mg de Magneziu. În situații de stres mental sau fizic însă, nevoia este crescută, ceea ce poate duce la o suplimentare a cantității de Magneziu necesară organismului.

Ce sunt EPA și DHA?

EPA și DHA sunt denumirile scurte pentru doi acizi grași Omega-3. EPA reprezintă acidul eicosapentaenoic, iar DHA acidul docosahexaenoic.

Cei doi acizi grași Omega-3 polinesaturați reprezintă nutrienţi fundamentali pentru creşterea, dezvoltarea şi bună funcţionare a sistemului nervos central şi cardiovascular, proveniţi în special din peşte marin.

Cercetările au dovedit că acizii graşi polinesaturaţi DHA conţinuţi în uleiul de pește, hrănesc creierul și îi cresc funcționalitatea. În calitatea lui de constituent major al lipidelor din creier, retină și din țesutul nervos, DHA este vital funcționării normale a acestor țesuturi.

Nivelul DHA din creier variază în funcţie de vârstă, fiind mai ridicat pe parcursul dezvoltării cerebrale accelerate din primii ani de viaţă şi scade semnificativ odată cu înaintarea în vârstă.

Aportul optim de DHA şi EPA (Omega-3) ajută la o dezvoltare mentală optimă, la ameliorarea acuităţii vizuale și îmbunătăţește evoluţia sarcinii şi a calităţii somnului.

EPA are rolul de a reduce inflamaţia, efectele sale depăşindu-le cu mult pe cele DHA atunci când vine vorba despre tratarea ADHD şi a depresiilor.