Glucozamină pentru osteoartrită
Aflați tot ce trebuie să știți despre prevenirea și simptomele bolii articulare - artroza.
tema artrozei
Articulații mobile Glucozamină 1200
Doppelherz aktiv
Articulații mobile Glucozamină 1200
+ Vitamina C+D+E+K
  • Doză mare de Glucozamină (1200 mg)
  • Formulă complexă cu nutrienți care sprijină funcționarea sistemului osos
  • Contribuie la integritatea cartilajului articular
  • Îmbunătățește mobilitatea
  • Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor
Totul despre osteoartrită
Älterer Mann treibt Sport für die Gelenke am Meer
Mișcare
Mișcare pentru articulații

Fără mișcare, "ruginim"! Sportul blând stimulează metabolismul articulațiilor - astfel, se formează mai mult lichid sinovial și mișcările sunt din nou mai ușor de realizat.

Ältere Frau macht Unterarmstütz, gegen ihre Arthrose-Symptome.
Artroza
Simptomele artrozei

Cel mai cunoscut simptom al osteoartritei (artroza) este rigiditatea membrelor dimineața și durerea. Este important să reacționați la timp la uzura articulațiilor!

Ernährung für die Gelenke: Kräuter in einer Holzschale
Alimentație
Dieta corectă

Cartilajele nostre se hrănesc odată cu noi! O dietă echilibrată are grijă de cartilaje și le menține elasticitatea și rezistența.

Frau nach dem Sport
Glucozamina
Glucozamina - "balsam" pentru articulații

O cantitate suficientă de Glucozamină poate ameliora simptomele tipice ale osteoartritei genunchiului (ușoare până la moderate), cum ar fi durerea, umflarea și rigiditatea.

Glucozamină pentru osteoartrită

Osteoartrita este o boală articulară cauzată de modificări ale cartilajului articular. Așa-numita uzură articulară este larg răspândită și este considerată cea mai frecventă boală a sistemului nostru musculo-scheletic. De fapt, tot mai multe persoane suferă de uzura progresivă a articulațiilor. Odată cu înaintarea în vârstă, riscul de apariție a artrozei crește. Este întâlnită frecvent la aproape toate persoanele de peste 70 de ani – în stare mai mult sau mai puțin avansată.

În mare parte, articulațiile afectate sunt cele care sunt expuse la multe sarcini. Cele care suportă cel mai mult greutatea corpului sunt, în special, articulațiile șoldului, genunchiului și gleznelor și, prin urmare, sunt mai susceptibile la uzură. Dar, desigur, masa de cartilaj protector din articulație se poate uza și în celelalte articulații, cum ar fi coatele, degetele sau umerii.

Factorii de risc pentru artroza sunt: înaintarea în vârstă, suprasolicitarea articulațiilor ( de exemplu, din cauza supraponderalității), munca fizică grea, anumite sporturi sau malpoziții articulare. Dar s-a dovedit că anumite persoane pot avea și o predispoziție genetică. Pe site-ul nostru puteți afla dacă și cum puteți preveni artroza.

De multe ori, cei afectați nici măcar nu observă primele simptome ale osteoartritei, deoarece uzura cartilajului progresează de obicei lent. Rigiditatea matinală sau durerea ușoară sunt primele simptome, mai târziu fiecare mișcare pe care o faceți doare. Cu toate acestea, nu ignorați simptomele osteoartritei, deoarece cu măsurile de prevenție începute în timp util este posibilă menținerea sau chiar îmbunătățirea mobilității fizice. În paginile următoare puteți citi cum dieta corectă și exercițiile fizice pot avea un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor noastre!


Osteoartrita: Glucozamină pentru articulații

În cazul artrozei articulației genunchiului, terapia precoce cu clorhidrat de glucozamină poate împiedica progresarea degradării cartilajului. Glucozamina este un aminoacid care poate provoca o îngroșare semnificativă și o elasticitate crescută a lichidului sinovial. Uzura incipientă a cartilajului poate fi influențată pozitiv de efectul de stimulare a cartilajului și a fluidului articular. Aflați mai multe despre clorhidratul de glucozamină și despre cum ameliorează simptomele tipice ale osteoartritei genunchiului, cum ar fi durerea, rigiditatea sau umflarea!