Descoperiți rubricile noastre despre sănătate

Aici puteți afla mai multe informații despre cum să ai grijă de sănătatea ta. Aflați mai multe despre nutriție, nutrienți esențiali și mișcare.
  1. doppelherz.ro
  2. Rubrici de sănătate
Focus Doppelherz
Älteres Paar macht Fahrradtour
Artroza
Glucozamina, nutrientul suport

Multe persoane suferă de osteoartrită la genunchi. Cu  ajutorul clorhidratului de Glucozamină puteți ameliora simptomele dureroase. Iată câteva sfaturi utile!

Frau mit Kaffeetasse vor dem Laptop im Büro
Frumusețe
Piele, păr și unghii sănătoase

Adevărata frumusețe vine din interior! Dar ce ajută împotriva părului rupt, unghiilor casante sau a pielii lipsită de strălucire? Citiți aici ce combinații de nutrienți vă pot ajuta.

Paar am Strand
Omega-3
Omega-3 - nutrientul polivalent

Acizii grași Omega-3 au nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Descoperă-le pe toate!

Mann joggt an der Küste
Magneziul
Pentru mușchi și nervi

Magneziul este vital! Dar cum ne ajută de fapt organismul, care sunt semnele deficitului de Magneziu și ce alimente trebuie să consumăm pentru un aport optim aflați aici.

Frau mit Kräutertöpfen auf Balkon
Vegan
Viață de vegan

Cum puteți să-i oferiți organismul toți nutrienții importanți în cantități suficiente atunci când aveți o alimentație pe bază de plante? Aflați cum să reduceți semnificativ deficitul de aprovizionare cu nutrienții esențiali.

Paar am Strand
IMUNITATE
Cum vă întăriți sistemul imunitar

Sistemul nostru imunitar funcționează la viteză maximă în fiecare zi. Aici veți găsi sfaturi și informații prețioase despre cum să îl mențineți puternic.

Rubrici despre sănătate

În rubricile propuse de noi puteți afla mai multe despre teme ce țin de frumusețe, cum ar fi sănătatea unghiilor fragile sau menținerea sănătății pielii. Aprovizionarea organismului cu Magneziu este o problemă importantă pentru mulți și, de asemenea, merită să obțineți informații despre deficiența de Magneziu. În rubrica despre perioada de sarcină la femei veți afla toate informațiile necesare acestei perioade, de la calculatorul de ovulație până la naștere și alăptare. În rubrica Omega-3, vă oferim o prezentare generală a diferitelor surse de acizi grași Omega-3, cum ar fi uleiul de pește de mare și sursele vegane de Omega-3. Rubrica vegană vă oferă informații despre cum puteți să compuneți o dietă fără carne, bogată în vitamine și minerale, dar și despre nutrienții cărora ar trebui să le acordați o atenție deosebită. Sau puteți citi mai multe despre artroză și sănătatea articulațiilor.