Omega-3, după necesitatea individuală
Descoperiți produsele noastre de înaltă calitate cu Omega-3, într-o varietate de forme de dozare.
Paar am Strand
Omega-3 Extra 1000 mg
Doppelherz aktiv
Omega-3 Extra 1000 mg
Contribuie la funcționarea normală a creierului și inimii
Omega-3 Cardio
Doppelherz aktiv
Omega-3 Cardio
Inimă puternică
Omega-3 1400 mg
Doppelherz aktiv
Omega-3 1400 mg
Concentrație mare de acizi Omega-3
OMEGA-3 pentru Copii
Doppelherz aktiv
OMEGA-3 pentru Copii
Vitaminele A + D + E + C
Cardio Q10
Doppelherz aktiv
Cardio Q10
Cu acizi grași Omega-3
Memovit
Te-ar mai putea interesa
Älteres Paar macht Fahrradtour
Domenii de aplicare
Important pentru sănătatea inimii

Exercițiile fizice, relaxarea și o dietă sănătoasă ne susțin sănătatea inimii. Acizii grași Omega-3 ajută la menținerea funcțiilor normale ale inimii.

Räucherlachs auf Brot
Surse de Omega-3
Surse de Omega-3

Putem absorbi acizii grași polinesaturați Omega-3 din diferite surse: ulei de pește de mare, ulei de krill și ulei alternativ de alge vegan.

Omega-3: un supliment nutritiv important

Sănătatea noastră este influențată de dieta noastră.

Acizii grași polinesaturați trebuie să fie o parte esențială a meselor noastre zilnice fie formă de pește sau alte alimente cu un conținut ridicat de acizi grași, fie, dacă este necesar, suplimente alimentare, deoarece susțin diverse sisteme ale organismului nostru. Acizii grași Omega-3 sunt un adevărat polivalent și se găsesc în anumite uleiuri vegetale, nuci și în special în peștii de apă rece, cum ar fi somonul sau macroul, dar și în uleiul de krill. Spre deosebire de alte surse de Omega-3 pe bază de plante, microalgele non-animale Schizochytrium sp. au un conținut ridicat de acid docosahexaenoic (DHA) și acid eicosapentaenoic (EPA).

De ce avem nevoie de acizi grași Omega-3?

În corpul nostru, acizii grași polinesaturați joacă un rol în funcționarea mai multor sisteme. Chiar și în timpul sarcinii, acidul gras DHA este necesar ca element de bază pentru creierul și retina copilului nenăscut, prezent în uterul mamei. Citiți mai multe despre ce fac acizii grași Omega-3 la nou-născuți și pentru ce anume este necesar acidul gras DHA!

De asemenea, avem nevoie de acizi grași Omega-3 pentru metabolismul și funcționarea normală a creierului. În creierul nostru, acidul gras Omega-3 DHA este implicat în anumite procese. Aflați despre legătura dintre acizii grași Omega-3 și performanța mentală și ce procent din sistemul nostru nervos este ajutat de DHA!

În plus, acizii grași Omega-3 au un impact asupra sănătății inimii și asupra vederii noastre. Citiți mai multe despre inimă și cum o putem susține cu ajutorul acizilor grași nesaturați! De asemenea, puteți afla despre menținerea funcției vizuale normale.

Calitatea și durabilitatea acizilor grași Omega-3

Sigiliile de calitate diferite confirmă calitatea înaltă a ingredientelor folosite în produsele Doppelherz. Standardele de calitate utilizate includ tehnologia PureMax*, care garantează o puritate ridicată a acizilor grași Omega-3, obținută printr-un proces special de tratament. În cazul produselor vegane și vegetariene, eticheta V-Label acordată de Asociația Vegetariană din Germania este un indiciu clar că produsul a fost fabricat fără aditivi de origine animală.

 

* PureMax este o marcă comercială a Croda International PLC, Anglia