Acizii grași Omega-3 pentru ochi

Cu fiecare privire, simțul nostru vizual face ceva unic: percepem imediat distanțele, recunoaștem obiectele și oamenii, experimentăm împrejurimile și putem distinge culorile. Percepem aproximativ 80 % din toate informațiile din jurul nostru cu ajutorul ochilor noștri și, prin urmare, prin simțul văzului.

Acizii grași Omega-3 joacă un rol major în multe sisteme ale organismului nostru, inclusiv în menținerea sănătoasă a ochilor. Ca o componentă a celulelor fotoreceptoare și a retinei, acizii grași polinesaturați trebuie ingerați în mod regulat din alimente, deoarece organismul nu îi poate produce singur fără etapele preliminare corespunzătoare. Încă din timpul sarciinii, acidul gras DHA este folosit ca element de construcție în retina copilului. Peștii de apă rece, cum ar fi heringul, macroul sau somonul, sunt deosebit de bogați în acizi grași Omega-3. Un aport optim de DHA ( acid docosahexaenoic) de 250 mg pe zi poate juca, prin urmare, un rol pozitiv în menținerea vederii normale.

Menținerea sănătății cu acizi grași Omega-3

Acizii grași Omega-3 DHA și EPA sunt considerați deosebit de valoroși. Acidul gras polinesaturat DHA este, de asemenea, important pentru menținerea sănatății ochilor. DHA este cel mai frecvent acid gras în celulele vizuale, dar și în creier. Joacă un rol important în structura retinei și astfel și în menținerea vederii normale.

 

Sfaturi pentru a vă proteja ochii

Pe lângă o dietă echilibrată cu acizi grași Omega-3, există și alte sfaturi pe care le puteți implementa pentru a vă proteja ochii. Ieșiți întotdeauna la soare cu ochelari de soare pentru a evita radiațiile UV directe. De asemenea, evitați fumul de țigară și încercați să aveți un somn bun și odihnitor.

Vizual Total
Doppelherz aktiv
Vizual Total
Omega 3 + Zeaxantină + Luteină
  • Formulă complexă cu vitamine și oligoelemente pentru sănătatea ochilor
  • Cu acizsi grași Omega-3, care contribuie la menținerea vederii normale
  • Ameliorează sindromul de ochi uscați
  • Recomandat persoanelor care petrec mult timp în fața calculatorului sau a televizorului
  • Cu Luteină și Zeaxantină, cu rol esențial în prevenirea degenerescenței maculare datorată înaintării în vârstă