Frumusețe din interior
În secțiunea despre Frumusețe, puteți afla ce influență au nutriția și îngrijirea asupra pielii, părului și unghiilor.
Frau liegt auf Sofa
KOLLAGEN BEAUTY PLUS
Doppelherz system
KOLLAGEN BEAUTY PLUS
Piele + Păr + Țesut Conjunctiv
Piele + Păr + Unghii
Doppelherz aktiv
Piele + Păr + Unghii
Colagen + Coenzima Q10 + Acid hialuronic
Minerale pentru Femei DEPOT
Doppelherz aktiv
Minerale pentru Femei DEPOT
Acționează în Două Faze
Substanțe Vitale pentru Păr
Doppelherz aktiv
Substanțe Vitale pentru Păr
+ Zinc + Extract de Mei
Totul despre frumusețe
Frau spritzt sich Wasser ins Gesicht: Hylauronsäure bindet Wasser im Körper.
Ingrediente
Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este produs în mod natural de organismul nostru și are capacitatea de a atrage și susține mari de umiditate, necesară pentru ca pielea noastră să arate sănătos. Însă, începând cu vârsta de 25 de ani, producția de Acid hialuronic începe să scadă.

Frau mit Wasserglas lacht
Tipuri de piele
Pielea impură și grasă

Puncte negre și coșuri - cine nu le cunoaște? Pielea impură este o problemă frecvent întâlnită și nu are nimic de-a face cu o igienă deficitară. Motivul: o supraproducție de grăsime a pielii a glandelor sebacee.

Gesundes Müsli mit hohem Biotin-Gehalt.
Ingrediente
Biotina - Vitamina H

Biotina este cunoscută și ca „vitamina frumuseții”. Este esențială pentru menținerea sănătății părului și a pielii. Organismul folosește Biotină pentru a produce cheratina – substanța de bază a pielii și părului.

Lachende Frau
Totul despre păr
Căderea părului

O pierdere zilnică a 60 - 100 de fire de păr este normală. Dincolo de acest număr, putem vorbi despre căderea părului. Unele femei însărcinate sau femeile aflate la menopauză sunt familiarizate cu căderea părului din cauze hormonale.

Frumusețe din interior

Dieta noastră zilnică are un impact major asupra întregului organism și, respectiv, asupra sănătății noastre. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți că alimentele ne pot afecta și aspectul exterior.

De fapt, pielea, părul și unghiile reflectă calitatea alimentației noastre. Pentru ca părul și pielea să ne fie sănătoase și frumoase au nevoie și de un aport optim de nutrienți furnizați printr-o dietă sănătoasă și variată. Vechea zicală „frumusețea vine din interior” poate fi deci luată la propriu!

Află din articolele pe care ți le-am pregătit în sectiunea Alimente Anti-Aging ce nutrienți pot aduce beneficii în mod direct metabolismului pielii, părului și unghiilor. Uleiul de avocado este un bun exemplu în acest sens, deoarece este bogat în acizi grași nesaturați valoroși, vitamine și minerale de care are nevoie stratul nostru protector exterior - pielea.

De asemenea, și Biotina joacă un rol important în menținerea sănătății pielii și părului. Nu degeaba se mai numește și „vitamina frumuseții”. Fără Biotină, organismul nu poate produce substanța de bază a părului: cheratina. Puteți afla aici ce alimente sunt surse bune de Biotină!

Piele impură, păr uscat sau unghii casante?

Am adunat în rubrica noastră specială despre frumusețe tot ce trebuie să știți despre piele, păr și unghii. De obicei, pielea impură nu este un semn al unei igiene deficitare, ci al unei supraproducții de sebum a glandelor sebacee. Trebuie evitate în special alimentele ce conțin mult zahăr sau alimentele cu grăsimi rele, cum ar fi chipsurile, prăjelile sau ciocolata. Alte alimente, precum citricele sau ardeii conțin multă Vitamina C, care poate contribui la formarea normală a colagenului și astfel la funcționarea normală a pielii.

Părul uscat sau vârfurile despicate sunt o pacoste pentru multe femei, deoarece arată fragil, dând impresia unui pai. Apoi, părului îi lipsește filmul gras protector. Spălarea frecventă a părului, uscarea cu aer cald sau tratamentele intensive la coafor pot priva părul de umiditatea necesară. Și în acest caz, o dietă echilibrată poate susține o structură sănătoasă a părului. Află de ce părul tău are nevoie de alimente precum ficat, gălbenuș de ou, ciuperci sau sparanghel.

Sfaturi de frumusețe – pentru acasă

Femeilor le place să aibă mâini bine îngrijite și unghii frumoase! Unghiile fragile, pe de altă parte, nu arată frumos și pot fi, de asemenea, dureroase în circumstanțe nefavorabile, mai ales dacă o unghie se rupe, de exemplu. Îngrijirea corespunzătoare a unghiilor este foarte importantă, iar manichiura poate contribui la frumusețea mâinilor și a picioarelor. Nu este întotdeauna necesar să mergeți la salon, chiar și acasă vă puteți îngriji de manichiură și pedichiură, urmând câțiva pași simpli. Aici puteți afla cum să faceți acest lucru. Puteți face multe pentru aspectul dvs. exterior urmând sfaturile noastre simple. Multe alimente sunt perfecte ca „ingrediente” pentru un peeling facial sau balsam pentru păr. Încercați masca relaxantă de avocado sau preparați un peeling plăcut de drojdie, făcut din lapte și migdale. Nici ceaiul nu este doar de băut. De exemplu, ceaiul de mușețel poate fi folosit și ca balsam pentru părul gras, în timp ce ceaiul negru este bun pentru părul strălucitor! O pastă făcută din suc de lămâie, bicarbonat de sodiu și apă este un bun prieten pentru unghiile decolorate. Sperăm că vă place rubrica noastră de frumusețe și ne bucurăm că vă putem oferi câteva mici sfaturi de frumusețe - este important să vă acordați puțin timp pentru voi înșivă!

Echipa Doppelherz