Doppelherz - sănătate pentru întreaga familie

Motivația noastră de 100 ani: susținem sănătatea și starea de bine a întregii tale familii. Pentru toată viața!

În centrul activității noastre a stat întotdeauna dorința de a dezvolta produse de o înaltă calitate, menite să contribuie la sănătatea ta. Grija pentru menținerea sănătății a fost și este motivația noastră constantă. Astfel, acum mai bine de 100 de ani a luat naștere primul tonic pe bază de plante, care susține și în prezent misiunea noastră.

Fiecare angajat contează. De aceea, avem un respect deosebit pentru toți cei care contribuie zi de zi la dezvoltarea produselor noastre. Cu o abordare orientată spre familie, asimilată de întreaga noastră echipă, lucrăm cu plăcere și cu un sentiment de responsabilitate extrem de mare atunci când creăm produsele Doppelherz pentru sănătatea întregii familii.

Sustenabilitate și responsabilitate

De mai bine de 20 ani, problema conservării resurselor joacă un rol major la Doppelherz. Brand-ul nostru are o responsabilitate socială, menită să limiteze încălzirea globală și emisiile de dioxid de carbon (CO2) cauzate. Avem convingerea că reducerea și compensarea emisiilor de CO2 sunt la fel de importante precum evitarea folosirii plasticului în ambalajele produselor. Însă, din păcate,  emisiile de CO2 nu pot fi complet evitate în timpul producției, din cauza unor cerințe ridicate ce țin de igienă și durabilitate – de aceea, încercăm compensarea lor completă prin finanțarea unor proiecte durabile cu ajutorul partenerilor noștri de la ClimatePartner. Prin urmare, toate produsele Doppelherz sunt neutre din punct de vedere climatic. Pe termen lung, scopul nostru este și rămâne realizarea unei economii și mai mari la ambalarea produselor și utilizarea unor materiale durabile.

 

Doppelherz – un brand pentru noi toți

Cel mai adesea, Doppelherz însoțește consumatorii de-a lungul întregii vieți. Cu o gamă largă de produse, îți suntem alături încă de la primii ani de viață, ajutându-te să te menții sănătos pe măsură ce parcurgi diferitele faze ale vieții până la bătrânețe. 

Minerale pentru Femei DEPOT
Doppelherz aktiv
Minerale pentru Femei DEPOT
Acționează în Două Faze
Memovit
Doppelherz aktiv
Memovit
+ Lecitină + Omega-3 + Cupru + Zinc + Complex de Vitamine B
Iritacolin
Doppelherz aktiv
Iritacolin
Tratamentul sindromului colonului iritabil
KOLLAGEN BEAUTY PLUS
Doppelherz system
KOLLAGEN BEAUTY PLUS
Piele + Păr + Țesut Conjunctiv

Fie că întăresc sistemul imunitar, susțin metabolismul energetic și performanța, activează frumusețea din interior sau mențin ochii sănătoși și susțin sănătatea sistemului cardiovascular – produsele Doppelherz promovează o viață sănătoasă și activă la orice vârstă. În portofoliul Doppelherz, poți găsi rapid și ușor ceea ce cauți și ți se potrivește: numele produselor este ușor de înțeles și reținut, astfel încât poți recunoaște produsul potrivit pentru tine dintr-o privire. 

De la comprimate, capsule, comprimate efervescente și până la soluții orale buvabile, plicuri cu granule orosolubile sau picături de ochi – la Doppelherz vei găsi mereu produse în forma preferată de către tine. 

Atenția noastră este îndreptată îndeaproape asupra nevoilor tale. De exemplu, în portofoliul nostru vei găsi numeroase produse cu Magneziu sub diferite forme, astfel încât să fim siguri că tu vei alege ceea ce ți se potrivește de minune.

Comunicare călduroasă și prietenoasă

Punem comunicarea cu tine pe primul loc. De aceea, îți oferim numeroase modalități și canale de comunicare, prin intermediul cărora putem interacționa. Fie prin telefon, e-mail sau prin intermediul site-ului nostru web și al rețelelor sociale - suntem acolo pentru tine și răspundem personal la întrebări, mesaje, email-uri și comentarii.  Încrederea pe care o primim de la fiecare dintre voi este un atu valoros pentru noi, pe care îl apreciem foarte mult. Și pentru care vă mulțumim!

 

Brand de tradiție, cu încredere la nivel mondial

Brandul Doppelherz se bucură de o tradiție îndelungată în Germania. În cei 100 de ani de la înființarea brandului, au fost dezvoltate extrem de multe produse, în fabricarea cărora se ține cont de nevoile voastre. Acest lucru ne oferă o experiență bogată, care ne-a îndemnat mereu să rămânem cu ochii îndreptați spre ultimele dezvoltări și cercetări din domeniu. În ultimele decenii, gama de produse a fost îmbogățită permanent cu noi și noi produse, iar Doppelherz a crescut și s-a poziționat ca un brand ce sprijină sănătatea întregii familii. În prezent, consumatori din peste 60 de țări din întreaga lume se pot baza pe produsele noastre de înaltă calitate.

Doppelherz susține calitatea

Calitatea înaltă a produselor noastre se bazează pe angajamentul și vasta experiență a echipei noastre, care acordă atenție sporită obținerii unui nivel ridicat de calitate, care începe odată cu procesele incipiente de dezvoltare ale produselor și selecției ingredientelor.  Înainte ca produsele Doppelherz să ajungă la tine, acestea trec trec prin controlul nostru de calitate - nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Acestea sunt fabricate în mod responsabil și verificate în condiții stricte înainte de a fi lansate.