Imunitatea pe primul loc
Desigur, când este frig afară, petrecem mai puțin timp în aer liber. Mai degrabă, ne înghesuim în autobuze și trenuri, ne petrecem timpul la cumpărături sau, în sfârșit, ne uităm din nou la un film.
Freunde am Strand Herbststimmung
Immun Plus Echinacea
Doppelherz aktiv
Immun Plus Echinacea
Comprimate DEPOT
Immun Plus Echinacea
Doppelherz aktiv
Immun Plus Echinacea
Comprimate DEPOT
Vitamina D 2000 UI
Doppelherz aktiv
Vitamina D 2000 UI
Nutrientul polivalent pentru sănătatea ta
Vitamina D 2000 UI
Doppelherz aktiv
Vitamina D 2000 UI
Nutrientul polivalent pentru sănătatea ta
Seleniu + Vitaminele A, C, E
Doppelherz aktiv
Seleniu + Vitaminele A, C, E
Comprimate DEPOT
VITAMINA C 1000
Doppelherz system
VITAMINA C 1000
Comprimate efervescente
Zinc + Histidină + Vitamina C DEPOT
Doppelherz aktiv
Zinc + Histidină + Vitamina C DEPOT
Formulă complexă pentru sistemul imunitar
Totul despre sistemul imunitar
Cum funcționează sistemul imunitar?
IMUNITATE
Cum funcționează sistemul imunitar?

Fără sistemul imunitar am fi invadați de agenți patogeni și poluanți! Aflați aici cum funcționează sistemul nostru de apărare.

Paar küsst sich im Schnee
Sfaturi
Sfaturi pentru imunitate

Infecțiile frecvente indică un sistem imunitar slăbit. Știați că sărutul, o floră intestinală sănătoasă sau mâncarea condimentată întăresc sistemul imunitar? Către cele 20 de sfaturi pe care ți le-am pregătit!

Frau trinkt Tee in der Sonne
NUTRIENȚI
Vitamina D

„Vitamina soarelui” este esențială pentru sistemul imunitar! Cu suficientă lumină solară, organismul o poate produce singur - dar 92% dintre femei sunt subalimentate cu Vitamina D!

Grüner Smoothie
ALIMENTAȚIE
Smoothie-uri

Smoothie-urile sunt adevărate stimulatoare ale sistemului imunitar! În special smoothie-urile verzi conțin mulți nutrienți pentru sistemul imunitar. Încercați rețetele noastre delicioase!

Sprijină-ți apărarea organismului!

Aerul încălzit din multe camere usucă, de asemenea, membranele mucoase ale nasului și gâtului, făcându-le mai susceptibile la influențele externe. Sarcina sistemului nostru imunitar este atunci de a detecta și alunga invadatorii.

Pauzele regulate pentru a te odihni și sporturile de anduranță precum joggingul, mersul pe jos sau ciclismul ne pot îmbunătăți rezistența.

Pentru a întări sistemul de apărare al organismului, o bună aprovizionare cu nutrienți este, de asemenea, de mare importanță. În special alimentele ce conțin Vitamina C și oligoelementele Zinc și Seleniu nu trebuie să lipsească din dieta zilnică. Și Vitamina D poate fi descrisă ca un adevărat „panaceu universal” - aduce, de asemenea, o contribuție valoroasă și la funcționarea sistemului imunitar!

Răceli - imunitatea puternică oferă cea mai bună protecție!

Suferim din ce în ce mai mult de răceli toamna și iarna. Adulții trebuie să facă față unei infecții de 2-4 ori pe an, în timp ce copiii sunt afectați mult mai des, de 8 până la 10 ori pe an. Acest lucru poate fi explicat în primul rând prin faptul că copiii au adesea contact fizic strâns, nu sunt încă foarte atenți cu privire la spălarea mâinilor și sistemul lor imunitar nu este încă pe deplin dezvoltat.

Răceala nu este cauzată de frig, ci de viruși. Deoarece există peste 200 de viruși diferiți care pot provoca răceli, este dificil să le combateți. Prin urmare, este important să acordați atenție unui sistem imunitar puternic.

De exemplu, Zincul și Vitamina C joacă un rol special pentru sistemul nostru imunitar. Cu toate acestea, într-un studiu național de consum realizat în Germania la scară largă, se arată că aproape o treime dintre bărbați și o cincime dintre femei consumă prea puțin Zinc. Chiar și cu Vitamina C - deși este prezentă în multe alimente - aproximativ o treime din populație nu atinge valoarea de referință recomandată.

Aflați în articolele următoare cum funcționează sistemul nostru imunitar și ce nutrienți îl pot susține. Poate veți descoperi un smoothie în secțiunea „Nutriție” care va deveni însoțitorul vostru zilnic...