Totul despre sănătatea animalelor
Kleiner brauner Hund läuft über Wiese
Sănătatea câinilor
Osteoartrita la câini

Cauzele bolilor articulare pot fi de natură diferită. Prin urmare, proprietarii de câini trebuie să se adapteze întotdeauna la cerințele fizice ale câinelui lor. Exercițiile fizice sunt necesare pentru a întări mușchii, ligamentele și tendoanele.

Katze liegt auf Sofa
Sănătatea pisicilor
Dermatoza la pisici

Pisicile își petrec până la 30% din timpul pe care îl petrec treze îngrijindu-se bine de la urechi până la coadă, obicei pe care îl practică de mai multe ori pe zi. Pe lângă limbă, cel mai important instrument de curățare, își folosesc și labele din față și din spate și astfel, pot ajunge să se îngrijească de fiecare parte a corpului.

Öl auf Löffel
Ingrediente
Ingrediente pentru caini si pisici

 

La fel ca și în cazul oamenilor, și sănătatea câinilor și a pisicilor depinde de aportul zilnic de anumite substanțe nutritive pentru a-și menține funcțiile organismului. Pentru a susține în mod optim sănătatea prietenilor cu patru picioare, trebuie să îi oferiți o îngrijire adecavată.

Hund liegt unter Tisch
Calitate și concept
Calitate

Când am dezvoltat produsele inovatoare Doppelherz pentru animale, ne-am confruntat cu următoarea provocare: deși există deja un număr mare de alimente speciale pentru dieta câinilor și a pisicilor, de cele mai multe ori problemele apar la administrarea lor.

Doppelherz pentru animalele de companie

Doppelherz este unul dintre cele mai cunoscute branduri pentru sănătate din Germania. De peste 100 de ani dezvoltăm produse de înaltă calitate și conțin numai ingrediente testate.

 

Astăzi, Doppelherz reprezintă alegerea voastră pentru sănătatea și bunăstarea întregii familii.

Fiecare proprietar de animale de companie își dorește ca prietenul său cu patru picioare să aibă o viață lungă, sănătoasă și fericită. Ne frânge inimile să-i vedem în durere și suferință. Tocmai pentru că câinii și pisicile au o toleranță mai mare la durere decât oamenii și deseori își ascund durere, noi trebuie să fim atenți la cele mai mici semnalele  care pot indica posibile probleme de sănătate.

O dietă adaptată este de ajutor în prevenirea și tratarea unor boli. Ca și în cazul nostru, oamenii, și în cazul animăluțelor există anumiți nutrienți care le susțin starea de bine și sănătatea. Acești nutrienți sunt combinați inteligent în produsele noastre complementare, care au fost dezvoltate și testate de medicii veterinari Doppelherz. Ce este special la produsele Doppelherz pentru pisici și câini? Combinațiile de ingrediente eficiente de înaltă calitate, care sunt populare în rândul lor datorită formelor de dozare speciale, cum ar fi tabletele masticabile delicioase pentru câini, pliculețete cremoase pentru pisici și uleiurile bogate în Omega-3 pentru pisici și câini.

Când chiar și cea mai pretențioasă pisică toarce în jurul picioarelor tale pentru că așteaptă cu nerăbdare să-și lingă pliculețul zilnic, este ușor să faci ceva bun pentru sănătatea animalului tău de companie. Cu ajutorul tabletelor masticabile delicioase câinele tău va da garantat din coadă de la atâta încântare a papilelor gustative. Nu a fost niciodată atât de ușor să susții bunăstarea sănătoasă a animalului tău în toate fazele vieții și să-i menții bucuria de viață. Pentru că atunci când membrii blănoși ai familiei noastre sunt fericiți, și noi suntem fericiți.