Întrebări frecvente

De unde pot cumpăra produsele Doppelherz?

În principiu, puteți achiziționa produsele noastre din farmacii. De asemenea, produsele pot fi comandate și online, de pe site-urile farmaciilor sau al magazinelor online de profil care comercializează produsele noastre.

Direct de la noi, puteți achiziționa produsele de pe magazinul nostru online www.sanatatelatineacasa.ro, plasând o comandă online sau telefonică, la numărul +40 799 920 900.

Produsele Doppelherz se eliberează pe bază de prescripție medicală?

Pentru a utiliza suplimentele alimentare Doppelherz nu aveți nevoie de prescripție medicală, întrucât ele nu sunt medicamente. Cu toate acestea, recomandăm ca înainte de a utiliza produsele noastre să cereți întotdeauna și sfatul medicului sau farmacistului, pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit organismului dumneavoastră.

Cum funcționează comprimatele DEPOT?

Comprimatele DEPOT care au fost dezvoltate în cazul unor anumite produse Doppelherz funcționează ca un fel de „rezervor de nutrienți” datorită unui proces de fabricație special dezvoltat. Ingredientele valoroase sunt eliberate treptat din acest „rezervor de nutrienți” timp de mai multe ore și sunt astfel disponibile în mod continuu pentru organism, pe durata a mai multor ore.

Comprimatele Doppelherz A-Z DEPOT conțin toate vitaminele?

 

Doppelherz aktiv A-Z cu Luteină Depot conține o combinație echilibrată de 27 de vitamine, mineralele esențiale și oligoelemente.

De ce mineralele din comprimatele Doppelherz aktiv A-Z Depot cu Luteină nu sunt în doze care să acopere necesarul zilnic, la fel ca în cazul vitaminelor?

Vitaminele sunt substanțe sensibile la acțiunea oxigenului atmosferic, căldurii și luminii. Din acest motiv, multe dintre vitamine se pot pierde la prepararea sau depozitarea alimentelor. Deși mineralele se pierd atunci când alimentele sunt spălate și gătite, o proporție mai mare dintre acestea rămân în alimente (mai mult decât vitaminele).

Când există o nevoie crescută de vitamine și minerale?

Organismul are o nevoie crescută de minerale și vitamine în perioadele de creștere și dezvoltare, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Cerința este crescută și în situații stresante și în timpul efortului fizic (de exemplu, atunci când faceți sport), dar și în perioadele de convalescență sau atunci când țineți diete alimentare.

Este potrivit să luăm concomitent Magneziu și Calciu?

În trecut, se presupunea că administrarea celor două minerale - Magneziu și Calciu - în același timp nu este recomandată, deoarece ar putea afecta negativ absorbția reciprocă în organism. Cu toate acestea, această constatare s-a bazat, printre altele, pe observații asupra animalelor de laborator. Studiile recente pe oameni au arătat că această ipoteză nu mai este valabilă astăzi. Magneziul și Calciul, în doze fiziologice, pot fi luate concomitent și sunt bine tolerate de organism. Magneziul și Calciul se găsesc împreună și în laptele matern. Noile cercetări au arătat, de asemenea, că cele două minerale se susțin reciproc în efectele lor pozitive.

Care este cantitatea de Magneziu de care are nevoie organismul nostru?

Cantitatea depinde de vârstă, gen și circumstanțe personale. De exemplu, Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) recomandă o cantitate zilnică de 300 - 400 mg Magneziu pentru adulți și tineri. În situații stresante psihice sau fizice, cantitatea necesară crește.

Ce sunt EPA și DHA?

EPA și DHA sunt denumirile preascurtate pentru doi acizi grași Omega-3 importanți. EPA înseamnă acid eicosapentaenoic, DHA = acid docosahexaenoic.