Durabilitatea și calitatea acizilor grași Omega-3

Calitatea înaltă a ingredientelor este prioritatea noastră de top când vine vorba despre producția produselor Doppelherz. Standardele de calitate folosite la Doppelherz includ tehnologia PureMax*, care asigură puritatea ridicată a acizilor grași Omega-3 prin mulți parametri de calitate și un proces special de tratament.

Tehnologia ECO-HarvestingTM** susține, de asemenea, puritatea și durabilitatea pescuitului de krill. Krillul antarctic este pescuit foarte ușor și procesat direct la bord, astfel încât puritatea uleiului este deosebit de ridicată și aici. Dacă mănânci vegan sau vegetarian, V-Label este un sigiliu de încredere atunci când vine vorba de alimente non-animale. De asemenea, eticheta garantează un proces de producție fără aditivi de origine animală sau materiale de producție.

Diverse surse de Omega-3
Surse de Omega-3
Diverse surse de Omega-3

Descoperiți varietatea surselor de Omega-3: ulei de pește de mare, ulei de krill sau ulei de alge vegan.

Puritate cu tehnologia PureMax

Sigiliul PureMax* confirmă calitatea înaltă și durabilitatea acizilor grași Omega-3 din uleiul de pește de mare. La fabricarea concentratelor de Omega-3, se acordă o atenție deosebită purității. În plus, pentru obținerea concentratului se folosește doar peștele care provine din pescuit durabil. Verificarea și evaluarea constantă a concentratelor, precum și a parametrilor de calitate specificați înseamnă că concentratul Omega-3 este certificat ca fiind de o calitate extrem de înaltă.

Fără ingrediente de origine animală cu V-Label

Etichetarea uniformă a produselor vegane și vegetariene cu V-Label permite consumatorilor să le identifice cu ușurință atunci când cumpără produse non-animale în supermarketuri și farmacii. Sigiliul vă oferă, de asemenea, o privire de ansamblu rapidă asupra gamei de produse dacă aveți alergii sau diete speciale.

*PureMax este o marcă comercială a Croda International PLC, Anglia

**ECO-HarvestingTM este o marcă comercială a Aker BioMarine