Calitate înaltă datorită PureMax

PureMax* este un sigiliu care reprezintă procesarea de înaltă calitate a acizilor grași Omega-3 din uleiul de pește de mare. Acest lucru asigură că proprietățile acestor uleiuri de pește valoroase se pot dezvolta pe deplin. La fabricarea concentratelor Omega-3, se acordă atenție celei mai înalte calități și o puritate deosebită a acizilor grași Omega-3 pentru capsulele Doppelherz system.

Pentru obținerea concentratului se folosește numai pește din pescuit durabil. Tehnologia PureMax* permite implementarea unor procese speciale de fabricare și purificare care au ca rezultat un concentrat extrem de pur de Omega-3 din ulei de pește de mare. Fiecare lot de materii prime este supus unei evaluări în care sunt verificați toți parametrii de calitate specificați.

Beneficiile tehnologiei PureMax

Tehnologia PureMax* creează o formă foarte concentrată și de foarte bună calitate de ulei de pește de mare. Alte avantaje sunt:

  • Procesul de Super-Rafinare cu triplu molecular, distilare delicată și curățare asigură o puritate ridicată a materiei prime în ceea ce privește anumite impurități care pot apărea în peștii de mare (de exemplu, mercur și alți poluanți)
  • Toți parametrii de calitate specificați sunt verificați 100% în fiecare lot de materie primă
  • Controale regulate, conforme cu GMP
  • Utilizarea durabilă și atentă a resurselor
  • Pentru a evita oxidarea, peștele sălbatic de adâncime este prelucrat imediat după ce este prins
  • Acizii grași Omega-3 bioactivi, DHA și EPA, sunt prezenți într-o formă concentrată
  • Important pentru persoanele cu stomac sensibil sau la începutul sarcinii: concentratul nu are un gust neplăcut de pește

*PureMax este o marcă comercială a Croda International PLC, Anglia