Suita de imagini - antrenează-ți memoria pe termen scurt

Mulți oameni se plâng de faptul că nu își pot aminti nume, întâlniri noi sau adrese. Vorbim atunci despre o memorie slabă pe termen scurt. Memoria noastră pe termen scurt este concepută pentru a stoca lucruri doar pentru o perioadă limitată de timp. Dacă informațiile pe care le primim ni se par neimportante sau dacă pur și simplu suntem bombardați cu prea multe informații, le uităm după câteva secunde sau minute.

Cu toate acestea, dacă sunt importante pentru noi, informațiile sunt stocate în memoria pe termen lung. În acest fel, informațiile scurte devin cunoștințe de lungă durată. De exemplu, este posibil ca mulți oameni în vârstă să-și amintească încă bine experiențele din tinerețe. Memoria noastră pe termen scurt este capabilă să stocheze aproximativ 7 unități de informații. Acestea pot fi, de exemplu, anumite numere de telefon, lista de cumpărături sau informații despre o anumită imagine.

Și tocmai prin această abilitate vă puteți antrena memoria pe termen scurt în suita noastră de memorare. Aici vi se va afișa o imagine pentru câteva secunde, ale cărei detalii ar trebui să le memorați bine. Vi se vor pune apoi 5 întrebări despre această imagine, fiing sugerate și câteva răspunsuri.

Începe acum jocul și antrenează-ți memoria pe termen scurt. Un mic sfat: încercați să vă concentrați pe deplin asupra imaginilor și pune-ți pe pauză toate celelalte lucruri care "zburdă"din cap. In acest fel veți avea rapid mai mult succes!

Vă dorim multă distracție și succes!