Test de cunoștințe – testează-ți capacitatea de concentrare și de a-ți aminti

Programele TV cu chestionare precum „Vrei să fii milionar?” sau „Quiz Show” au avut un succes enorm de ani de zile. Și nu fără motiv, pentru că un test de cunoștințe poate ajuta și la menținerea în formă a creierului. Un sondaj reprezentativ a arătat că trei din patru telespectatori germane s-au uitat la emisiuni cu întrebări de cultură generală pentru a-și antrena capacitatea de concentrare și amintire.

Cu testul Doppelherz puteți alege între domenii precum „mușchi și articulații” sau „sănătate ochilor”. Trebuie să răspundeți corect la șase întrebări, fiecare dintre ele având sugestii de patru răspunsuri posibile. La final, veți primi o evaluare pentru fiecare rundă de test și, bineînțeles și răspunsurile corecte.

Începe acum testul Doppelherz! Un mic sfat: dacă nu știți toate răspunsurile corecte de prima dată, nu este nicio problemă. Repetați testul de cunoștințe până când puteți răspunde corect la toate întrebările - acest lucru vă crește și capacitatea de concentrare și de amintire.
Vă dorim multă distracție și succes!