Sănătatea pisicilor

Katze liegt auf Sofalehne

Pentru o viață lungă și plină de vitalitate

Fiecare dintre noi adoră lucruri diferite la pisica noastră: aspectul frumos, mișcările elegante sau modul cu totul special de a-și impune voința. Faptul că fiecare pisică are propria ei personalitate puternică - încrezătoare în sine, independentă și curioasă - o face exact pisica de casă care îmbogățește viața întregii familii. Când stă întinsă pe canapea lângă voi și toarce, parcă nu vă mai trebuie nimic din lumea exterioară.

Pentru ca pisica să poată sta afară ore în șir ca o pisică ce își trăește viața în aer liber sau ca să se poată juca intens și să aibă grijă de blana sa ca o pisică de casă, este desigur important să fie sănătoasă. Aceasta este baza pentru bunăstarea și satisfacția animalelor noastre de companie, precum și pentru noi, oamenii. Desigur, se mai poate întâmpla ca animalul să se îmbolnăvească. Atunci medicul veterinar este întotdeauna primul port de escală pentru a verifica cum poate fi ajutat.

Cu toate acestea, multe boli pot fi prevenite de la o vârstă fragedă cu o dietă potrivită. Prin urmare, acordați atenție furnizării de nutrienți esențiali adecvați vârstei pentru pisoii tineri, pentru a le permite să crească sănătos. Există diverși nutrienți și ingrediente active pentru toate fazele vieții unei pisici care o ajută să rămână sănătoasă mult timp sau care le pot oferi suport terapeutic pentru problemele existente.