Calitate și concept Doppelherz für Tiere

Produsele noastre Doppelherz für Tiere (pentru animale) reprezintă furaje complementare de înaltă calitate pentru câini și pisici. Produsele se caracterizează printr-o combinație optimă de ingrediente active și o acceptare ușoară a gustului de către animăluțe..
Hund und zwei Katzen

Conceptul nostru

Când am dezvoltat produsele noastre inovatoare Doppelherz für Tiere pentru animale, ne-am confruntat cu următoarea provocare: deși există deja furaje complementare pentru dieta câinilor și pisicilor, în marea lor majoritate au adesea o problemă: administrarea. Acestea sunt adesea sunt formă de plicuri, pulbere, tablete sau capsule. Mai ales în cazul pisicilor, dar și a câinilor pretențioși, administrarea lor importante poate fi dificilă sau chiar refuzată complet.

Prin urmare, am combinat beneficiile unei recompense gustoase cu ingredientele importante ale unui aliment dietetic eficient. Susținerea funcției articulațiilor și a pielii devine un moment plin de bcuurie atât pentru animal, cât și pentru tine. Acest lucru este confirmat și de evaluarea studiilor noastre, în care peste 100 de câini și pisici au încercat produsele noastre și le-au găsit a fi deosebit de gustoase. Caracteristica de calitate înaltă, împreună cu gradul ridicat de acceptare al produselor nu numai că face fericiți câinii și pisicile, dar sunt importante și pentru eficacitatea produselor utilizate în timpul terapiei, deoarece aceasta este singura modalitate de a asigura un aport constant și optim cu ingrediente importante.

Compoziție dovedită științific

Cu toate acestea, produsele nu trebuie confundate cu o gustare între mese. Produsele noastre sunt alimente dietetice speciale care conțin doze mari de ingrediente active pentru a susține funcția articulațiilor și a pielii. Atunci când am selectat materiile prime, am pus mare accent pe descoperirile științifice. Există numeroase studii privind efectele ingredientelor asupra câinilor și pisicilor, a căror evaluare a condus la combinațiile actuale ale produsele Doppelherz.

Aportul de acizi grași esențiali joacă un rol important în produsele noastre. Selectând uleiuri de înaltă calitate, cum ar fi uleiul de somon, uleiul de in, uleiul din semințe de cânepă, uleiul de primulă și uleiul de borago, putem oferi o suplimentare optimă cu acizi grași importanți, în funcție de indicație.

Produsele noastre sunt apoi completate de o combinație de doze optime de ingrediente active esențiale care, din punct de vedere științific, sunt ideale pentru indicația respectivă. Combinația celor mai importante ingrediente într-un singur produs face mult mai ușoară îngrijirea câinilor și pisicilor. Pe lângă uleiurile menționate mai sus pentru susținerea funcției articulare, binecunoscuta scoică verde, colagenul de tip II, condroitina și glucozamină, gheara diavolului, tămâia indiană (Boswellia serrata) și măceșul sunt folosite ca suport pe bază de plante, alături de Vitamina E, Mangan și Metionină. Pentru a susține funcția pielii, am adăugat în produsele noastre drojdie de bere, Biotină, turmeric, oligoelementele Zinc și Cupru, precum și vitaminele A, B.

 

Forme de dozare inovatoare

Doppelherz oferă diferite furaje complementare pentru câini și pisici, pentru a le susține sănătatea articulațiilor, pielii și blănii.

Am dezvoltat produse masticabile gustoase special pentru câini. Acestea sunt bucăți de mâncare semiumede, cu un conținut ridicat de carne și o aromă puternică. Ingredientele active importante sunt păstrate printr-o pregătire blândă. Pot fi administrate ca un „deliciu”, dar cu compoziția lor sofisticată din punct de vedere științific oferă un suport alimentar optim pentru câinele tău.

Pisicile sunt de obicei deosebit de pretențioase și pentru ele gustul bun al produselor pe care le mănâncă este deosebit de important. Prin urmare, am creat o formă de dozare deosebit de atractivă pentru ele, sub formă de pastă pentru a facilita cât mai ușor furnizarea nutrienților importanți. Datorită rețetei cu doze mari, 1 plic consumat zilnic este suficient pentru o aprovizionare optimă.

Uleiurile noastre Omega-3 reprezintă o inovație pe piața alimentară. Acestea sunt amestecuri de uleiuri care au fost special selectate și combinate cu componente active în doză mare. Acestea sunt, de asemenea, furaje complementare ce oferă suport specific pentru articulații sau piele și blană. Astfel, îi oferi animalului tău doar componente pure. Gustul bun vine din conținutul ridicat de ulei de somon, pe care atât câinii, cât și pisicile îl iubesc. Nu conțin alți aditivi precum zahăr, arome artificiale sau conservanți. Prin urmare, amestecurile de ulei sunt ideale și pentru completarea rațiilor BARF.

Am dezvoltat rețete confirmate științific pentru diferite nevoi, care sunt ușor de administrat și au un gust bun. Mâncarea sănătoasă este distractivă.