Uleiuri pentru câini și pisici

Hunde laufen über Waldweg

Uleiurile sunt o componentă importantă a furajelor, deoarece conțin acizi grași esențiali, care sunt de mare importanță pentru o întreagă gamă de procese din organism. Acizii grași esențiali nu pot fi produși de organismul câinilor și pisici și, prin urmare, trebuie să existe un aport din consumul unor anumite alimente.

Doppelherz für Tiere
OMEGA-3 ULEI PENTRU ARTICULAȚII PENTRU CÂINI ȘI PISICI
  • Conține acizi grași Omega-3 esențiali pentru a susține metabolismul articular în osteoartrită, la pisici și câini
  • Cu pudră de scoici verzi și gheara diavolului
  • Condroitina este un element natural al cartilajului articular
  • Amestec de uleiuri de înaltă calitate, pentru a completa hrana zilnică

De la uleiuri din surse animale, cum ar fi somonul, până la uleiuri vegetale, cum ar fi uleiul de in, uleiul de borago și uleiul de primulă, există o varietate de furnizori valoroși de acizi grași Omega-3 și Omega-6. Ceea ce este deosebit de important este un raport echilibrat între cele două tipuri de acizi grași. Fiecare ulei are o compoziție specifică de acizi grași. Aceasta determină valoarea uleiurilor și posibilele lor aplicații.

În timp ce acidul gras Omega-6 GLA (acidul gamma-linolenic) din uleiul de borago și cel de primulă acționează ca o componentă care promovează creșterea membranelor celulare, acizii grași Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic) ce se găsesc în principal în uleiul de somon de înaltă calitate și alte uleiuri de pește, pot avea un efect pozitiv asupra inflamației . Uleiul de semințe de in este uleiul vegetal cu cel mai mare conținut de acid alfa-linolenic, un acid gras esențial necesar pentru diferite funcții ale organismului.

Un furaj complementar cu uleiuri speciale poate optimiza îngrijirea animalului tău de companie și, de asemenea, poate oferi suport pentru diferite zone cu probleme.