Protecția sistemului imunitar

Cel mai bine vândut: produsul Doppelherz cel mai bine vândut din categoria selectată în ultimele 12 luni.
Favorit în farmacii: cel mai bine vândut produs Doppelherz system în farmacii din categoria selectată în ultimele 12 luni.

Produse pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul imunitar deţine un rol esenţial pentru o viaţă echilibrată şi liniştită. Un sistem imunitar slăbit implică riscul de a contacta o mulţime de viruşi şi agenţi externi dăunători, care pot ataca organismul.

Apără-te! 

În contextul actual, în care ritmul cotidian este tot mai stresant, alimentaţia este de multe ori dezechilibrată, activitatea fizică este redusă şi, în plus, asistăm la o creştere a poluării atmosferice. În astfel de cazuri, avem nevoie de o stimulare a sistemului imunitar şi de o susţinere a lui cu substanţe benefice care cresc calitatea vieţii. 

Suplimentele alimentare Doppelherz sunt un sprijin pentru imunitate şi conţin ulei de chimen negru (Nigella sativa), folosit în mod tradiţional, pentru a creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de boli, atât la copii cât şi la adulţi.

Pentru o stare de sănătate optimă, produsele Doppelherz® conţin și vitamine (Vitaminele E şi C, cu precădere) şi minerale – primele categorii de nutrienţi la care ne gândim atunci când dorim să obţinem energie şi imunitate. Zincul este un mineral extrem de important care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Ca şi Vitamina C, Zincul ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute ale răcelii, la scăderea perioadei de convalescenţă, dar şi la prevenirea acestora.

Suplimente alimentar pentru sistemul imunitar

În sezonul rece, organismul nostru trebuie să se protejeze de tot felul de adversități și să sfideze frigul - apărarea organismului funcționează apoi la viteză maximă. Cu toate acestea, un organism sănătos are multe modalități de a se apăra prin intermediul sistemului imunitar. Produsele Doppelherz te ajută să fii aprovizionat cu toți nutrienții importanți în cel mai bun mod posibil.

Doppelherz aktiv IMUNOPROTECT + CHIMEN NEGRU

Chimenul negru reprezintă, încă din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai apreciate plante cu proprietăţi medicinale. Datorită compoziţiei sale chimice, este bogat în acizii graşi polinesaturaţi Omega-6, esenţiali pentru alimentaţie.

Biotina contribuie la metabolismul normal şi la menţinerea sănătăţii pielii. Vitamina E ajută sistemul imunitar şi previne apariţia infecţiilor.

Boabele de aronia - SUPER sănătoase:

Boabele mici sunt adesea denumite „super-aliment”. „Super-ALIMENT” poate fi numit orice aliment care are un conținut deosebit de ridicat de substanțe bioactive. Pe lângă vitamine, și substanțele vegetale secundare, cum ar fi carotenoidele, flavonoidele și polifenolii sunt deosebit de importante. Carotenoizii includ și beta-carotenul, care este un precursor al Vitaminei A ce  susține funcționarea normală a sistemului imunitar. Flavonoidele și polifenolii protejează plantele de radicalii liberi care pot fi cauzați de expunerea la soare, de exemplu. Prin urmare, nu este de mirare că super-alimentele sunt foarte populare în rândul tuturor persoanelor conștiente de sănătate. De exemplu, întâlnim pe piață din ce în ce mai mult boabe de aronia de mărimea unui bob de mazăre, acri și acrișori, care provin inițial din America de Nord. Sunt disponibile uscate și uneori proaspete și au un gust la fel de delicios ca o gustare, suc, desert și dulceață.

Doppelherz aktiv IMMUN PLUS + ECHINACEA

Doppelherz aktiv Immun plus+ Echinacea conținE 5 vitamine selecționate (A, C, D, B6 și B12) și 3 microelemente (Zinc, Fier, Seleniu), care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Suplimentar, produsul conține 25 mg pulbere uscată din suc de Echinacea.

Organismul nu poate stoca anumite vitamine pentru o lungă perioadă de timp. Astfel, de exemplu, dacă se consumă cantități mari de Vitamina C dintr-o dată, organismul elimină o parte din aceasta nefolosită. Pe de altă parte, corpul uman poate produce singur Vitamina D, prin expunerea regulată la lumina soarelui.

Vitamina A contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase. Vitaminele B12 și B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Important pentru întreaga familie:

O dietă echilibrată ne susține organismul și sistemul imunitar. Copiii și adolescenții sunt dependenți în special de o dietă sănătoasă, deoarece creșterea lor rapidă și alte schimbări fizice sunt asociate cu un consum ridicat de nutrienți. De exemplu, sistemul imunitar trebuie mai întâi să se dezvolte pentru a-și îndeplini sarcinile în mod fiabil.

Adulții pot beneficia, de asemenea, de o porție suplimentară de vitamine, minerale și oligoelemente - mai ales atunci când stresul fizic și mental ne consumă și rezervele de nutrienți.

Doppelherz system VITAMINA C DEPOT

Suplimentul alimentar inovator Doppelherz system VITAMINA C 750 + ZINC DEPOT conține vitamine pentru buzunar: fiecare plic conține 750 mg Vitamina C și 5 mg Zinc pentru a susține sistemul imunitar și protecția celulară.

 Cum funcționează sistemul imunitar?
SISTEM IMUNITAR
Cum funcționează sistemul imunitar?

Fără sistemul imunitar am fi la invadați de agenții patogeni și poluanți! Aflați aici cum funcționează sistemul nostru de apărare al organismului.

Plicurile se iau doar o dată pe zi direct, fără apă și au un gust delicios de portocale.

Apărare pentru mai multe ore:

Sprijină-ți apărarea cu plicurile cu doză mare de VITAMINĂ C: Micro-granulele eliberează Vitamina C uniform pe parcursul zilei și asigură astfel o bună aprovizionare cu Vitamina C.