Sfaturi de frumusețe

Piele curată, unghii puternice și păr frumos - cine nu își dorește asta? Toată lumea vrea să arate bine, fie că este pentru următoarea petrecere, la serviciu sau acasă. Dar îngrijirea pielii, părului și unghiilor ajunge uneori pe ultimul loc în lista noastră de lucruri de făcut zilnic. Mulți cred că îngrijirea adecvată este consumatoare de timp și costisitoare. Dar, cu câteva sfaturi și trucuri inteligente, puteți face asta și rapid și ușor, direct la tine acasă.
Ineinander gelegte Hände | Doppelherz

Frumusețe din interior: cei care mănâncă sănătos, arată bine la exterior. Cu o alimentație sănătoasă și variată, nu numai că faceți ceva bine pentru sănătate, ci și pentru aspectul exterior. Dar alimentele nu funcționează doar în interior, ci pot fi folosite și ca peeling pentru piele sau ca și tratament pentru păr!

Din păcate, foarte puțini dintre noi au o piele naturală fără cusur. Zilnic, pielea noastră este stresată și expusă la o varietate de influențe externe și ne protejează de ele. Pentru ca pielea noastră să își poată îndeplini toate funcțiile, are nevoie de elasticitate și hidratare. Pentru a beneficia în continuare de un ten proaspăt și de un țesut conjunctiv ferm, există câteva remedii utile pe care oricine le poate folosi cu ușurință acasă. De exemplu, încercați laptele demachiant din miere, lapte de unt și suc de lămâie pentru îngrijirea naturală a pielii. Vă prezentăm, de asemenea, o mască de față cu avocado și un peeling corporal revigorant!

Părul este o mare problemă pentru aproape fiecare femeie. Gras, plictisitor, vârfuri despicate, fără volum, prea ondulat... pur și simplu nu stă niciodată perfect. Îi aducem un deserviciu de fiecare dată când îl vopsim, îndreptăm și uscăm. Produsele chimice și căldura ne afectează părul, lăsându-l tern și fragil. Dar bineînțeles că nici nu vrem să ne lipsim de aceste „tratamente de frumusețe”. Așa că trebuie să îi oferim părului un sprijin suplimentar printr-o îngrijire adecvată și o dietă sănătoasă și bogată în nutrienți importanți, cum ar fi Biotina, Zinc și Seleniu. Vă arătăm un tratament pentru păr uscat, cu suc de lămâie și pulpă de avocado!

Unghiile sănătoase fac, de asemenea, parte dintr-un aspect bine îngrijit. Cu toate acestea, unghiile sunt deseori deteriorate și devin casante din cauza detergenților agresivi sau agenților de îndepărtare a lacului de unghii. Pentru a preveni ca unghiile să devină casante, protejați-le de substanțele chimice dure. În secțiunea Îngrijirea unghiilor, vă oferim sfaturi simple și ieftine pentru unghii frumoase și sănătoase acasă, folosind ingrediente naturale.